dinsdag 18 juni 2013

Eindverslag CKV

Eindverslag CKV Dit jaar was een erg zwaar jaar, veel moeilijke lesstof en veel moeilijke toetsen. De enigste vakken die ik nog een beetje leuk vond waren biologie en ckv. voor het vak ckv hebben we verschillende uitjes gehad zoals naar het NAI en het archief van Rotterdam. We moesten ook een blog bijwerken, elke keer als we iets gedaan hadden moesten we dat op ons blog posten. Het was best wel moeilijk om dit elke keer bij te houden, want je hebt natuurlijk ook andere vakken. Aan het begin van het jaar wist ik niet wat ik me moest voorstellen van ckv. Ik dacht dat we bij ckv moesten tekenen of beelden moesten maken. Dit was totaal niet het geval want het ging vooral om cultuur en kunstzinnige vorming, waar de afkorting ckv dus ook voor staat. Door ckv heb ik erg veel geleerd over kunst veel meer dan over cultuur, hoewel kunst ook bij cultuur hoort. Ik heb erg veel geleerd over verschillende kunststromingen en stijlen zoals het modernisme en postmodernisme. Ik heb ook geleerd wat engagement betekende, eerst dacht ik dat engagement het Engelse woord voor verloven was. Maar het bleek dus te staan voor maatschappelijke ontwikkelingen en de utopie van een kunstwerk. Ik heb ook een powerpoint presentatie moeten geven over engagement. Je komt er dan achter dat een kunstwerk niet alleen maar een paar figuurtjes of voorwerpen zijn, je komt erachter dat ieder kunstwerk een verhaal verteld. Als ik volgend jaar weer ckv zou moeten volgen zou ik in ieder geval mijn opdrachten op tijd maken, want ik heb aan het eind van het jaar erg veel opdrachten moeten inhalen. Ik zou meer aandacht aan mijn blog moeten geven, zodat hij er beter uit zou zien. Ik ben nu ook wel tevreden met mijn blog, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Een top van dit jaar vond ik dat alle opdrachten erg overzichtelijk waren opgegeven. Als ik naar het blog van de leraar keek wist ik precies wat me te doen stond. Een tip is om strenger naar de deadline van de opdrachten kijken, zodat het blog helemaal compleet en op tijd zal zijn. Mijn blog is nu helemaal klaar en het vak ckv is nu afgesloten.

Recensie culturele activiteit

The Hangover Part III The Hangover Part III is het laatste deel van de Hanover trilogie. Het eerste deel was een wereldwijd succes met daarop het tweede deel wat ook een groot succes was. Ik ben benieuwd geworden naar het laatste deel, dus ben ik er met mijn vrienden naartoe gegaan. De Wolf Pack keert terug naar Las Vegas In The Hangover Part III is er dit keer geen wild vrijgezellen feest of een over the top bruiloft, maar wanneer de mannen van de Wolf Pack samen komen staat dit weer garant voor onvoorspelbare scènes. Tijdens een road trip loopt alles volledig uit de hand. Een gangster ontvoerd één van de leden van de Wolf Pack en de overige mannen moeten op jacht gaan naar de net uit de gevangenis ontsnapte Chow om hem te ruilen voor hun maatje. In dit laatste deel keren de mannen terug naar de plek waar het allemaal begon,Viva Las Vegas. De grappen zijn minder grappig als in de vorige twee delen. Af en toe lach je wel een beetje, maar bij het eerste deel lag ik echt in een deuk. Het verhaal is in het begin een beetje vaag, maar hoe meer je van de film gezien hoe meer je ervan gaat begrijpen. Als je de vorige twee delen hebt gezien zou ik zeker de trilogie afkijken, hij is misschien niet zo grappig maar zeker niet zonde van je geld.

dinsdag 11 juni 2013

omschrijving ppp

Wie is sarah lucas : Sarah lucas is een kunstenares geboren in het jaar 1962 in Engeland. Ze staat bekend om haar rare kunstwerken. Haar meeste kunstwerken gaan over het thema seks, maar niet zoals de meeste mensen naar seks kijken, want haar kunstwerken zijn namelijk rauw gruwelijk en vies. au natural rol van engagement de rol van engagement vind hier plaats doordat op een seksistische manier wordt aangetoond dat vrouwen gelijk zijn aan mannen. de vorm van engagement vind hier plaats door, als vrouwen een object zijn, zijn mannen dat ook. ook hier speelt emancipatie weer een rol. maatschappelijke ontwikkelingen ze heeft laten zien dat de vrouw gelijk staat aan de man. ze is in haar intentie geslaagd. zelf portret de rol van engagement vind hier weer plaats doordat ze wilt laten zien dat vrouwen geen lust object zijn. de vorm krijgt het doordat ze haar mannelijkheid erg laat zien, en haar rare kijk op hoe mannen vrouwen zien. ontwikkelingen ze heeft de wereld laten zien dat vrouwen meer zijn dan alleen om seks mee te hebben. dat was dus ook haar intentie, daar is ze dus in geslaagd. Chicken knickers rol : ze laat weer eens op een vieze manier zien dat vrouwen geen lust object zijn. de vorm : ze laat haar rare kijk op seks weer zien. maatschappelijke ontwikkelingen iedereen vind dit kunstwerk eigenlijk een beetje vies. intenties : ze probeert te zeggen :jullie mannen vinden ons zo lekker, nou kom halen dan.